sajtótájékoztató

2019.11.18. 18:07

Új ügyvezető igazgató a Salgótarjáni Foglalkoztatási Nonprofit Kft. élén

A város közgyűlése két napirenddel rendkívüli ülést tartott.

P. K.

A frakció várja a költségvetési beszámolót a háromnegyed éves teljesítésről is.

Fotó: L. B.

Fenyvesi Gábor, a Fidesz-KDNP frakciószóvivője hétfői sajtótájékoztatóján a Salgótarjáni Foglalkoztatási Nonprofit Kft. új ügyvezető igazgatójának megválasztásáról elmondta: az indoklás szerint Licskó Bálint megbízása novemberben megszűnt, ezért volt szükséges új személy kinevezése.

– Úgy tudjuk, az előző ügyvezető igazgató még a választások előtt jelezte: nem kívánja tovább folytatni munkáját. Számunkra mégsem egyértelmű a távozás valódi oka. A városvezetés a cég vezetésére Dombovári Edinát, Nagybárkány volt polgármesterét javasolta. Frakciónk támogatta, reméljük a közmunkaprogram területén szerzett tapasztalatokat jól hasznosítja Salgótarjánban is – tette hozzá.

A frakció várja a költségvetési beszámolót a háromnegyed éves teljesítésről is.
Fotó: L. B.

Emellett a frakció szeretne tiszta képet kapni a társaság működésével, likviditási helyzetével kapcsolatban.

– Bár támogattuk a Tóstrand és környékét érintő településrendezési eszközök módosítását megelőző környezeti vizsgálat szükségességéről és a partnerségi egyeztetés lezárásáról szóló napirendet, továbbra is fenntartjuk, hogy a különböző projektelemek koncepció nélkül vannak felhelyezve a térképre, egymást hatásaikban semmilyen szempontból nem erősítik. Nem látjuk: ki és milyen forrásból fogja mindezt megvalósítani és üzemeltetni – emelte ki Fenyvesi Gábor, aki szerint az eddig tapasztalt munkatempóban nehéz lesz további forrásokhoz jutni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában