ellenőrök

2019.11.06. 10:38

Nógrádi gumisokon a revizorok szeme

Ezen a héten szűkebb hazánk öt településén, illetve azok térségében az autógumi-szerelő vállalkozásoknál ellenőrzik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának revizorai az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint a számla- és nyugtaadást – tette közzé a szervezet az ADÓtraffipax elnevezésű internetes felületén.

G. K.

Célkeresztben az autógumi-szerelők

Forrás: NMH

Fotó: H.Cs.

November 4-én, hétfőn Salgótarjánban, tegnap Balassagyarmaton jártak az ellenőrök, ma pedig Jobbágyi vonzáskörzetében bukkannak fel a revizorok. November 7-én, csütörtökön Rétságon, pénteken pedig Bátonyterenyén, továbbá ezen városok környékén lehet számítani ellenőrzésekre.

A revizorok az online pénztárgép üzemeltetésére kötelezett adózóknál vizsgálják a szabályszerű használatot, a tényleges, illetve a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, valamint a napi nyitó pénzkészlet rögzítését. A revizorok a hét valamennyi napján a fentiekben felsorolt helységeken kívül a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában