halottak napja

2019.11.01. 07:48

A képernyőn keresztül is imádkoznak az elhunytak lelki üdvéért

Az elmúlt esztendőben indult útjára a Hívőszó elnevezésű egyházi műsor a Salgótarjáni Városi Televízióban, amely november elején különkiadással jelentkezik.

G. K.

Az adásban Varga András salgótarjáni esperesplébános mond imádságot az elhunytakért a salgótarjáni Régi Központi Temetőben. A műsor célja, hogy azok is részesülhessenek a templomokban az elhunytakért végzett közös imádságból, akik otthonaikból még ilyenkor sem tudnak kimozdulni szeretteik sírjához.

A műsorban mondott imádság elhunyt hozzátartozóinkért, városunk halottaiért, papjainkért, egyházközségeink, illetve templomaink szolgálóiért, kántoraiért, a hősi halottakért, valamint mindazokért is szól, akiknek sírján nincs virág vagy mécses mindenszentek ünnepe alkalmából sem – mondta a Nool.hu-nak Balogh Katalin.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: a Hívőszó című műsor különkiadása több alkalommal is látható lesz a hétvégén, ilyen módon is segítve az emlékezésben a nézőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában