Ázsia Expressz

2019.10.09. 19:45

Meghódította Ázsiát a Gáspár család

A kö­zelmúltban ért véget az egyik kereskedelmi csatorna műsora, amelyben a salgótarjáni származású Gáspár Evelin és Gáspár Zsolt is versenybe szállt.

T.-N. O.

Nagy kihívás volt a verseny, de jól vették az akadályokat NMH

A döntő előtt azonban kiestek, így számukra korábban fejeződött be a műsor. A közismert személyiségek mintegy két hónapot töltöttek Ázsiában, amely során felejthetetlen élményekkel gazdagodtak.

– Nagyon jól éreztem magam és sok pluszt adott számomra az ott töltött idő. Tudatosan készültem a versenyre, sokat edzettem, diétáztam. Nemcsak fizikálisan, de mentálisan is ráhangolódtam a műsorra – mondta el portálunknak Gáspár Evelin. Hozzátette: meglepte őket a teljesítményük, végig az élvonalban voltak és erre nagyon büszke. Evelin arra is kitért, hogy valóban nehéz feladatokat kaptak, ennek ellenére nagyon sokat adott számára a verseny. Mint mondta, eddig is értékelt mindent, de most még inkább megtanulta becsülni az apró dolgokat.

Nagy kihívás volt a verseny, de jól vették az akadályokat NMH

Gáspár Zsolt a műsorral kapcsolatban úgy fogalmazott: büszke az elért eredményükre és arra, hogy az első érmet nekik sikerült megszerezni.

– Nagy kihívás volt a verseny, de jól vettük az akadályokat és nagyon szerencsések voltunk, hiszen mindig jó szállást szereztünk magunknak – közölte Gáspár Zsolt, aki azt is elárulta, hogy még egyszer nem venne részt ilyen megmérettetésen, mert nagyon megterhelő volt számára, ugyanakkor sok új élményt szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában