Tündérszépek 2020

2019.09.18. 19:50

Újabb három szépség, aki bekerült a TOP 30-ba és közelebb került az álmaihoz

Három újabb szépséget ismerhetnek meg olvasóink, akik a napokban vettek részt Tündérszépek 2020 fotózásán. Ha téged is érdekel hogyan zajlik egy profi fotózás, ne feledd, még mindig nem késő, hogy jelentkezz!

Fotó: 237056778062102

Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Jelentkezz versenyünkre, és legyél Te 2020 Tündérszépe! Saját fotósorozattal is nevezhetsz, vagy kérhetsz profi fotózást is. A jelentkezők akár saját portfóliót is feltölthetnek magukról, de profi fotósorozatot is kérhetnek. Íme néhány jó tanács, hogyan készülj fel rá.

A döntőbe jutott lányok egy felkészítőtáborban is részt vesznek a finálé előtt, ahol Európa legszebbje, a gyönyörű Kocsis Korinna fogja segíteni őket. És miért érdemes még jelentkezni? A verseny össznyereménye tízmillió forint, és már a megyei forduló legszebbjei is vásárlási utalvánnyal gazdagodnak. egzotikus utazás, vásárlási utalványok is várnak a gyönyörű hölgyekre. Ha még mindig bizonytalan vagy, íme a pszichológus néhány jó tanácsa amit megfogadhatsz, hogy leküzd a gátlásaidat.

Noha a jelentkezés még javában tart, a napokban újabb három szerencsés továbbjutót kaptunk lencsevégre a salgótarjáni Salgó Sóbarlangban. Néhány napon belül minden nap új hölgyet ismertetünk meg olvasóinkkal a Nógrád Megyei Hírlap hasábjain illetve hírportálunkon.

Petrovics Roxána Varsányból érkezett a Tündérszépek fotózására. A 23 éves lány jelenleg az alsópetényi Prónay-kastélyban dolgozik mint rendezvényszervező asszisztens. A mosolygós lány szabadidejében szeret sorozatokat nézni, vezetni és a családjával lenni. Elmondása szerint azért jelentkezett a versenyre, mert nagyon szereti a kihívásokat.

Roxána nagy kihívásnak tartja a Tündérszépek versenyét
Fotó: H. Cs. / NMH

A karancslapujtői Sirkó Rebeka építészetet tanul a salgótarjáni Stromfeld Aurél Szakgimnázium és Szakközépiskolában. A 17 éves lány idén érettségizik. Rebekát a barátai és a szülei biztatták, hogy próbálja ki magát a Tündérszépek versenyén. Szabadidejében szívesen vesz részt különböző rendezvények lebonyolításában. Nagyon szeret utazni, táncolni, zenét hallgatni és olvasni.

Rebeka büszke lenne, ha Nógrád megyét képviselhetné a Tündérszépek versenyén
Fotó: NMH

A salgótarjáni Torják Gerda jelenleg középiskolai tanulmányait folytatja. A 16 éves lány csodás alakját valószínűleg a versenytáncnak is köszönheti, amit már több mint 10 éve folytat. Arra a kérdésre, hogy hova utazna a 300 ezer forintos fődíjból Gerda azt felelte, sok helyre elutazna, de a legfontosabb, hogy a családjával együtt.

Gerda 11 éve versenytáncol
Fotó: NHM

A fotózásnak a salgótarjáni Salgó Sóbarlang adott otthont, ahol egy profi stúdió várta az egytől egyig izgatottan érkező lányokat. Volt, aki már rutinosan pózolt a kamerák előtt és a lámpaláz legkisebb jele sem érződött rajta, míg más kezdetben kissé szégyenlősen állta a vakuk kereszttüzét. Az azonban mindenkiben közös volt, hogy mosolyogva, elégedetten és jókedvűen távoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában