szavazás

2019.09.10. 19:45

Nógrád hét csodája mellett érsekvadkerti olvasónk is nyert

Azt hinné az ember, ha csodás természeti képződményeket, mesés tájakat akar látni, messzire kell mennie. Pedig nem, hiszen Nógrád megye is tele van csodákkal.

Nool

Forrás: NMH

A megye 7 csodája játékunkban arra kértük kedves olvasóinkat, hogy segítsenek megkeresni ezeket, s döntsék el, hogy szerintük melyek megyénk legszebb természeti képződményei. Jelölni és szavazni a Nógrád Megyei Hírlapban és a Nool.hu-n is lehetett. A végeredmény a két fórumon leadott szavazatok összesítéséből született meg.

A döntést természetesen díjaztuk is. Az interneten szavazók között – 13 megyei szinten összesítve – kisorsoltunk egy darab 200 ezer forint értékű vásárlási utalványt, amit a szekszárdi Molnár Melinda nyert meg. Az újságban található szavazólapon voksolókra is gondoltunk: a 2 főre és 2 éjszakára, a Hotel Caramellbe szóló wellness­pihenésnek az érsek­vadkerti Pis­tyúr Attila örülhet.

A megye hét csodájának listáján – olvasóink szavazatai alapján – az alábbi értékek szerepelnek: a Vár-hegyi andezitoszlopok (Szanda), a Szakadás-árok (Tar), a Peres-hegyi válogató erózió (Terény), a Tuzson János Arborétum (Tar), az ipolytarnóci ősmaradványok, a Páris-patak völgye (Nógrádszakál) és a Bánki-tó. Valamennyit egy-egy emléktáblával fogjuk díjazni.

Köszönjük kedves olvasóinknak, hogy bekapcsolódtak a játékba! Kérjük, óvják önök is természeti csodáinkat, hogy megmaradjanak féltve őrzött kincseink a jövő nemzedékének is!

https://public.flourish.studio/visualisation/661562/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában