elkezdődött

2019.09.30. 11:20

Szavazz a kedvenc Tündérszépedre!

Túl vagyunk a Tündérszépek országos szépségverseny megyei fordulójának első hetén. Most megmutatjuk, ki volt az első hét Nógrád megyei szépség, aki bemutatkozott már nektek.

Egy hete vette kezdetét a tízmillió forint összdíjazású szépségversenyünk, amelyen összesen 30 Nógrád megyei szépség kap esélyt arra, hogy bemutatkozzon. A csinos lányok már a Tündérszépek első fordulójának a végén is értékes nyereményekkel gazdagodnak. A legszebbek országos tévéshowban mutathatják meg magukat, és izgulhatnak, melyikük nyeri az egyéves modellszerződést vagy a több száz ezer forint értékű utazási utalványokat.

A lányoknak azt ajánljuk, gyűjtsék a szavazatokat, hiszen egy hölgyet a közönség juttathat tovább. A Tündérszépek oldalon, valamint a Nool főoldalán is naponta mutatkoznak be a lányok. Egy szépségre naponta egy voksot lehet leadni egy Facebook- vagy Google azonosítóval. Az eddig beérkezett nevezések és a fotózások alapján egyet kijelenthetünk: megyénkben élnek a legszebb lányok.

Ha 16 és 30 között vagy, a megyében élsz, tanulsz, esetleg itt születtél, most még jelentkezhetsz, hogy versenybe szállj és te legyél 2020 Tündérszépe. Saját fotósorozattal is nevezhetsz, de ingyen el is készítjük portfóliódat, amelyet aztán oda is adunk neked.

Most megmutatjuk, ki volt az első hét megyei szépség, aki bemutatkozott már nektek. A fotókra kattintva egyből megnyithatod versenyképeiket.

A salgótarjáni Angyal Kata Blanka
A bátonyterenyei Ozsvárt Viktória
A szécsényi Szerémi Viktória
A 18 éves Oláh Ágnes
A 18 éves Nagy Matilda
A salgótarjáni Dénes Glória
A 23 éves Petrovics Roxána
A karancslapujtői Sirkó Rebeka

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában