igazgató

2019.07.13. 11:50

Új vezető került a nógrádi Vöröskereszt élére

Személyi változás történt a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetének élén. Szilágyi Leonóra távozása után, 2019. július 1-től Grubert Roland, a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének igazgatója vette át a vezetést, miközben folytatja munkáját a korábbi pozíciójában is.

K. I.

Két évtizede aktív tagja a Magyar Vöröskeresztnek

Információink szerint az átadás-átvétel már megtörtént, immár az új igazgató irányítja a munkát miskolci és salgótarjáni központtal egyaránt. Grubert Roland 2011-ben kapta meg vezetői megbízását a humanitárius szervezet Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete élén, ahova egy évvel korábban igazgatóhelyettesként került az országos igazgatóságtól.

Két évtizede aktív tagja a Magyar Vöröskeresztnek

A szakember nyolc éve látja el a Magyar Vöröskereszt borsodi szervezetének vezetését.

A véradásszervezésen, segélyezésen, tagtoborzáson, szervezetfejlesztésen, közösségépítésen túl olyan intézmények tartoznak irányítása alá, mint a nappali melegedővel, főzőkonyhás népkonyhával, átmeneti szállóval, éjjeli menedékhellyel, időszakos férőhellyel és szociális otthon szolgáltatással működő, éjszakánként 320 főnek menedéket nyújtó Hajléktalanokat Gondozó Központ.

Vezetésével jött létre a Magyar Vöröskereszt első szociális farmja, a Borsod megyei Mezőcsáton.

Grubert Roland új kinevezése részeként ezentúl a Nógrád megyei területi szervezetek vöröskeresztes tevékenységének koordinálása is feladata lesz. Mindezek mellett az új igazgató irányítása alá tartozik majd a salgótarjáni Családok Átmeneti Otthona és a balassagyarmati hajléktalanszálló is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában