villamosság

2019.07.24. 14:43

Atomkutatással is foglalkozott a szécsényi cégvezető

Beszkid Balázs autóvillamossági szerelőként kezdte, majd villanyszerelői végzettséget szerzett és elvégzett egy energetikai tanfolyamot.

Sz. F.

Beszkid Balázs csapata az atomkutatási intézetben is dolgozott

Forrás: NMH

Fotós: Sz.F.

Több munkahelyen is dolgozott: volt autóvillamossági szerelő, villanyszerelő, energetikus, csoportvezető, ám bárhol is végezte munkáját, mindig az egyéni vállalkozás foglalkoztatta.

Beszkid Balázs csapata az atomkutatási intézetben is dolgozott
Fotó: Sz.F. / NMH

Egy időben a főállása mellett kisiparosként is dolgozott, majd az 1980-as években egyéni vállalkozásba kezdett. Egy ideig betéti társasági formában folytatta tevékenységét, azután kft.-vé alakultak. A Beszkid-Elektro Villamos Szerelő-Szolgáltató És Kereskedelmi Kft. névjegye a minőség és pontosság.

Beszkid Balázs úgy véli, csak annyi munkát szabad elvállalni, amennyit határidőre, megfelelő színvonalon el tudnak végezni. A minőségi munka híre elterjedt. Kis csapatuk villanyszerelésre, informatikai hálózat kiépítésére, jelző rendszerek szerelésére szakosodott. Munkájuk volt és van bőven. Ők végezték például a villanyszerelési munkát Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia Atomkutatási Intézetében.

Megyénkben számos helyen dolgoztak, és dolgoznak. Jelenleg a szécsényi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola tornatermének villanyszerelési munkálatait végzik. Volt idő, amikor 12 alkalmazottal tartozott hozzájuk. Beszkid Balázs elmondta: napjainkban nehéz jó villanyszerelőt szerezni. Azok közül, akik most nála dolgoznak, ketten is itt sajátították el a mesterséget.

Beszkid Viktória örökölte édesapja adottságait, műszaki beállítottságú, energetikai, biztonságtechnikai, világítástechnikai szakmérnök. A háromdiplomás fiatal anyuka édesapja szakmai jobbkeze a társaságban.

Beszkid Balázs a több lábon állás híve. Szécsényben a Rákóczi úton 2004-ben nyitotta modern villamossági és műszaki szaküzletét.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Nógrád Megyei Szervezete 2004-ben Nógrád Megye Vállalkozója díjjal tüntette ki. Jó kapcsolatot ápol a várossal, ha megkérik, a kisebb javításokat térítésmentesen elvégzi a hivatalnak. A térségben az oktatási intézmények jótékonysági bálját tombolatárgyak felajánlásával támogatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában