fesztivál

2019.06.17. 10:19

Ezrek buliztak a sztárokkal a Robinson Szigeteken

A hétvégén immár második alkalommal dübörgött háromnapos fesztivál a Robinson Szigeteken, ahol több mint harminc sztárfellépő szórakoztatta a közönséget extra fény-, hang- és látványtechnika kíséretében.

P. K.

Forrás: NMH

Fotó: Ladóczki Balázs

Az első nap a mulatós jegyében zajlott, amikor is Gáspár Győző, Nótár Mary, Kis Grófo, Bunyós Pityu, MC Hawer és Tekknő, Jolly és Suzy, Rostás Szabika, valamint Nyári Kálmán csapott őrületes bulit a festői helyszínen.

Szombaton a régi nagy slágerektől visszhangzott a tórendszer környéke: a közönség Zoltán Erika, az Ufo együttes, Csordás Tibor, Krisz Rudolf, a Desperado, az Ámokfutók és a Kozmix koncertjén táncolhatta át a forró nyári napot, amely egy retró partiban teljesedett ki.

Vasárnap igazi lemezlovas­ok uralták a színpadot, s mások mellett Ben Nyler, Julian Kid, Price, Curtis, Burai Krisztián, AK26, Newik, Tomy Montana és Daniel Nike is meghódította a bulizók szívét.

Egy szó, mint száz: fesztivál volt ez a javából…

Kifejezetten jól érezték magukat a vendégek, akik megtöltötték a sátrakat
Fotó: Ladóczki Balázs / NMH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában