gasztrofesztivál

2019.05.11. 09:09

Jótékony falatokat is osztottak a salgótarjáni Polgári Pikniken

Gasztro ­Polgári Pikniket rendezett pénteken a Polgári Salgótarjánért Alapítvány a megyeszékhely Fő ­terén.

T.-N. O.

Fotó: Hegedűs Márk

A polgári piknikkel kapcsolatban korábban Szabó Csaba városi képviselő elmondta, hogy olyan eseményt álmodtak meg, amely több szempontból is különleges, hiszen nem csak egy kulturális és kulináris élvezeteket nyújtó rendezvényről van szó. Az összefogás erejét is hangsúlyozta, hiszen a civil szervezetek és a megyei gasztronómiai fesztiválok szervezői összefogtak egy jó cél érdekében: rászorulóknak pedig az Ezerszín, Ezernyi Szív Egyesület segítségével 250 adag ételt osztottak ki.

Becsó Zsolt, ­országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, hogy a legsikeresebb rendezvények a gasztronómiai események. A polgári pikniken jelen volt finomságaival egyebek mellett a kazári Laskafesztivál, a mátraterenyei Palacsintafesztivál, de a pilinyi Grillfesztivál is. Színpadra lépett a Nógrád Táncegyüttes és a Dűvő zenekar, a Zenthe Ferenc Színház munkatársai, végül Ismerős Arcok-koncerttel zárták a napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában