elismerés

2019.02.19. 07:08

Díjjal jutalmazták lapunk újságíróját

Kitüntető díjjal ismerte el a közelmúltban Csongrády Béla közírót a Csohány Baráti Kör Pásztó Kultúrájáért Alapítványa.

T.-N. O.

Munkája elismeréseként vette át a díjat Csongrády Béla

Forrás: NMH

A szervezet 2006-ban alapította meg a Madarak és harangok díjat, amelyet azon egyéneknek és közösségeknek adományoznak, akik kiemelkedő módon vesznek részt a néhai grafikusművész életművének a gondozásában, megismertetésében, értékeinek felmutatásában.

Az idei évben az alapítvány kuratóriuma Csongrády Bélának ítélte oda a díszoklevelet és a plakettet emberi hozzáállásért és eredményes munkájának elismeréseként. A salgótarjáni közíró csaknem két évtizede végzi azt az önként vállalt munkát, amely mind folytonosságában, mind tartalmában és minőségében méltó a Csohány-életműhöz.

Munkája elismeréseként vette át a díjat Csongrády Béla
Fotó: NMH

Szívügyének tekinti, hogy a megyei sajtóban, illetve napilapunkban érzelmileg megalapozottan tájékoztassa a közvéleményt azokról a rendezvényekről, programokról, amelyeknek célja Csohány Kálmán művészetének szélesebb körű elismertetése. Rendszeresen olvashatók tollából cikkek, ismertetők és szakmai elemzések is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában