megnyitott

2019.01.31. 15:55

Újonnan nyitott élelmiszerüzlet várja a vásárlókat a megyei kórháznál (fotók)

A Palóc Nagykereskedelmi Kft. 2016-ban történt csődje után a cég minden üzletet bezárt, amely jelentős bevásárlási gondokat okozott több Nógrád megyei település lakosságának is.

Palchuber Kinga

A bezárt üzlethelyiségek közül elsőként a Kemerovó lakótelepi boltot vette át az Unió Coop Zrt., majd a vállalat az Acélgyári úti, az Öblösüveggyári és a Pécskő úti üzleteket is felkarolta Salgótarjánban.

A mai napon pedig a megyeszékhelyen ötödikként, a Szent Lázár Megyei Kórházzal szemben is megnyitotta kapuit az új Coop-bolt a vásárlók előtt.

Az egykori „CBA” élelmiszerbolt sokak várakozására és örömére ismét széles árukészlettel, hatalmas választékkal várja a környékbeli családokat. Újdonságként grill- és rántott finomságok, többféle saláta, péktermékek és cukrász sütemények közül is válogathat a lakosság, de csomagolt formában friss sertés- és baromfihús is gyarapítja üzletünk kínálatát – mondta érdeklődésünkre Kissné Tóth Erika boltcsoportvezető.

Nógrád megyében Kisterenyén, Karancslapujtőn és Mátraterenyén is a vállalat látja el a lakosság szükségleteit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában