Jutalom

2018.08.03. 10:32

Szín5ös: geológiai sétálójeggyel ismertük el a kitűnő tanulmányi eredményeket

Szerkesztőségi látogatással egybekötött díjátadó ünnepségen vehették át az ipolytarnóci látogatóközpontba szóló geológiai sétálójegyet azok a lelkes diákok, akik beküldték jelentkezésüket a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu közös játékára, a Szín5ösre.

S. Cs. E.

Varga Ottó, lapunk főszerkesztője üdvözölte és arra biztatta a gyerekeket és szüleiket, hogy haladjanak a megkezdett úton, s a következő tanévben is tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy minél jobb tanulmányi eredménnyel büszkélkedhessenek. Ezután bemutatta nekik a szerkesztőséget, a gyerekek érdeklődve figyelték, hogyan lesz az információkból hír, a hírekből pedig nyomtatott és internetes újság.

Vida Károly megyei üzletszervezési vezető pedig arra biztatta őket, hogy még a szünidőben váltsák be az ajándék belépőket Ipolytarnócon, s élvezzék a nyári szünet hátra lévő részét és a jó időt.

A Nógrád Megyei Hírlapban már bemutattuk a legszorgalmasabb tanulókat, de természetesen portálunkon és a közösségi oldalon is megtalálják büszkeségeiket a szülők, rokonok és barátok.

 

Címkék#szín5ös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában