Salgótarján

2018.08.09. 13:56

Szavazzon, hogy a tarjáni legyen az év feltörekvő strandja!

A salgótarjáni Strandfürdő is elindult az év feltörekvő fürdője címért, a részletekről Fekete Tamás létesítménygondnokot kérdeztük.

P.B.

Az idén is elindították a az Év fürdője szavazást. A játék lényege, hogy a fürdők három kategóriában versenyeznek egymással minden évben: a legnagyobb és legismertebb, illetve a nagyvárosokban található strandok az „Év fürdője 2018”, a regionálisan ismert fürdők „Az Év Feltörekvő Fürdője 2018”, míg a kisebb településeken található fürdők „A Helyiek Kedvenc Fürdője 2018” kategóriákban indulnak és minden csoportban a legtöbb szavazatot elért létesítmény nyer majd.

– Minden évben automatikusan kerülünk be a fürdők versenyébe, de jó eredményre számítunk és várjuk a szavazatokat – mondta el Fekete Tamás, aki azt is hozzátette, hogy igyekszenek folyamatosan fejleszteni, idén például rendbetették a működő medencét.

[eweb-voting id="2316957"]

Kíváncsiak voltunk, hogy nőtt-e a látogatók száma a salgótarjáni létesítményben. Fekete Tamás elmondása szerint igen, ebben a forró időben főleg. Naponta kétszáz-háromszáz ember fordul meg náluk.

– Különböző programokkal várjuk az érdeklődőket, legközelebb szeptemberben várható egy nagyobb esemény, amely éppen szervezés alatt áll – mesélte a létesítménygondok.

Mint megtudtuk, az idei évben már nem vár felújítás a salgótarjáni strandra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában