Rimóc

2018.05.31. 14:27

Népszerű a szociális bolt, Szécsényből is van vásárló

A községben, valamikor az 1990-es években azzal a céllal nyitották meg a szociális boltot, hogy a lakosság olcsóbb árfekvéssel hozzájusson a termékekhez.

Sz. F.

Beszkid János polgármester szerint a lakosság körében népszerű a Rimóci Községért Alapítvány által működtetett bolt. Az akadálymentessé tett épület a község központjában található. Az üzletnek igen gazdag az árukínálata, különböző élelmiszerektől egészen a vegyi árukig. A legkisebbeknek való ételektől a nagyobbaknak való termékekig mindent megtalálhat a vásárló.

Rigóné Szabó Adrienntől, az üzlet vezetőjétől megtudtuk, hogy a tágas árusítótér mellett szakosított raktárak, hűtőkamrák állnak a rendelkezésükre. Az üzletben hét fő dolgozik. A népszerűségük négy dologgal magyarázható. Olcsóbb árfekvéssel, gazdag árukínálattal várják a helyieket. Ha valakinek olyan termék iránt van igénye, amely nem kapható náluk, azt beszerzik. Az sem egy utolsó szempont, hogy az eladók udvariasak, kedvesek a vevőkkel.

Ahogy megtudtuk, bizonyos termékekért, mint például a speciális kávéfajtákért és a ritka édességekért más településekről is érkeznek vásárlók, nem ritkán Szécsényből is felkeresik őket.

Kiemelt fotó: Kedves személyzet és gazdag termékkínálat várja a vásár­lókat, Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában