Drog

2018.05.08. 13:27

Kábítószer-kereskedelem Szirákon

Három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem vétség miatt indított eljárást egy 39 éves, továbbá kábítószer birtoklás miatt egy 35 éves és egy 22 éves sziráki férfi ellen.

 

Fotók: police.hu

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai, valamint a Pásztói Rendőrkapitányság járőrei május 7-én az éjszakai órákban Szirák belterületén ellenőrizték a gyalogosan közlekedő 35 éves férfit, valamint a gépjárművel közlekedő 39 éves férfit és 22 éves társát. A rendőrök a végrehajtott ruházatátvizsgálások és a gépjármű átvizsgálása során több darab alufóliába csomagolt, kábítószergyanús fehér színű port és azok elfogyasztásához szükséges eszközöket találtak meg és foglaltak le. A megtalált és lefoglalt anyagon végrehajtott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

 

 

A nyomozás során megállapítást nyert továbbá az is, hogy a 22 éves és a 35 éves gyanúsítottnál megtalált és lefoglalt kábítószert – a rendőri ellenőrzést megelőzően – a 39 éves férfi adta át részükre.

A rendőrök a három sziráki lakost elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Forrás: police.hu

Címkék#Szirák

Ezek is érdekelhetik