2018

2018.04.07. 08:11

Kövesse velünk a választást!

Eltelt újabb négy év, ismét eljött a parlamenti választás. Hogy hogyan is dönt az orzság? Velünk egész nap követheti a legfontosabb eseményeket Nógrád megyében.

Budapest, 2014. november 23. Egy szavazó Budapest 11. választókerületének 57. szavazókörében, az idõközi országgyûlési választáson, a Szent János Apostol Katolikus Általános Iskolában 2014. november 23-án. MTI Fotó: Kovács Tamás

Április 8. a választás napja minden magyar számára, aki szeretne tenni országa jövőjéért. Vasárnap reggel hat órától este hét óráig adhatja le mindenki érvényes szavazatát, a számára kijelölt helyen, amelyről korábban értesítő levelet is kapott. Fontos, hogy a választási rendszer változott, így lehetséges, hogy a szavazókör megváltozott. Ennek érdemes utánanézni, mielőtt elindulunk letenni voksunkat.

Magyarországon összesen 8 019 564 ember szavazhat a számára szimpatikus pártra. A kelet-nógrádi 1-es számú választókerületben 82 400 állampolgár voksolhat, míg a nyugat-nógrádi 2-es körzetben 83 400 lakos.

Amennyiben kíváncsiak a szavazás részleteire: részeredményekre, az első szavazókra, vagy, ami a legfontosabb, a végeredményre kövesse portálunkat és Facebook oldalunkat is, ugyanis friss fotókkal, videókkal tájékoztatjuk olvasóinkat a szavazás állásáról.

Kiemelt fotónk illusztráció, MTI fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában