Bátonyterenye

2018.03.05. 16:53

Új varroda nyílt a városban

A SKITUS Industries­ Kft. mintegy 4,5 millió forint önerőből alakította ki Bátonyterenyén új varrodáját, a városban található vállalkozói épület egy csaknem 140 négyzetméteres részlegében.

P. K.

bdr

Az üzemet a közelmúltban hivatalosan is átadták, Kis Gábor ügyvezető jelenlétében. Az igazgató akkor azt hangsúlyozta: a városvezetés pozitív hozzáállása megkönnyítette a varroda mihamarabbi kialakítását.

Kis Gábor lapunk érdeklődésére elmondta: a bátony­terenyei telephely kiválasztása előtt több lehetséges települést is megvizsgáltak, egy előre meghatározott szempontrendszer alapján.

– Bátonyterenyére a munkaerő képzettsége, a szabad munkaerő mennyisége, illetve a polgármesteri hivatal és egyéb hivatalok segítő hozzáállása miatt esett a végső választásunk – tette hozzá.

Az elsősorban női ruházatot gyártó új részlegen jelenleg hat személy látja el a mindennapi feladatokat, azonban a cég további tervei között szerepel e létszám jelentős megnövelése is. Az alkalmazottak hivatalosan a héten kezdték meg a munkát.

A varroda megnyitóján készült ez a kép, Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában