Helyi közélet

2016.07.07. 06:05

Viperával ütött, gázfegyverrel lőtt

fenyvesi

A 25 éves férfit rövid időn belül elfogták a salgótarjáni rendőrök.

Salgótarján. A rendőrségre 2016. július 6-án 20 órakor érkezett a bejelentés, miszerint Salgótarján belvárosában egy szórakozóhely teraszán gázpisztollyal lövöldöznek.

[caption id="" align="aligncenter" width="296"] Fotó: police.hu[/caption]

 

A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a bejelentést megelőzően egy férfi érkezett a vendéglátó egységbe, ahol minden előzmény nélkül odalépett egy ott álló ismerőséhez.  A feltételezett elkövető egy úgynevezett viperával több alkalommal megütötte a sértett bal felkarját, majd egy gáz-riasztófegyverrel három alkalommal lőtt, egy alkalommal a sértett mellkasa felé. A bántalmazás következtében a sértett - az előzetes orvosi vélemény alapján - könnyű sérüléseket szenvedett. A férfi a cselekményét követően a helyszínről távozott.

A rendőrök fél órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves férfit. A nyomozók felkutatták és lefoglalták az elrejtett gáz-riasztófegyvert és a helyszín közelében hagyott viperát.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított K. Zsolt salgótarjáni lakost felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában