Helyi közélet

2016.07.12. 04:17

Huszárokkal „fűszerezett” falunap

fenyvesi

Nógrád megye. A napokban rendezték meg a 336 méter magas Bodoló-hegy alatt található, két kis patak találkozásánál kialakult egyutcás magyar településen a már hagyománnyá vált falunapot.

A program a reggeli órákban egészség délelőttel kezdődött. A résztvevőket vérnyomásméréssel, nőgyógyászati- és bőrgyógyászati szűréssel, valamint vércukorméréssel várták.Karancsberény. Ezen kívül egészen délig véradásra is lehetőség nyílt a rendezvényen. A nap folyamán a Karancsberényi Lovas Klub színvonalas huszár bemutatóját is megtekinthették az érdeklődők. Ezt követte az ebéd, illetve az ehhez szorosan kapcsolódó program a jó ebédhez szól a nóta a Karancs Old Boys együttessel. Délután kulturális programokkal várták az érdeklődőket. Többek között felléptek a helyi óvodások, a Szivárvány Népdalkör, a Reménység Nyugdíjasklub, a Tücsök Zenekar, valamint a Pilinyi Férfikar is. A gyerekeket pedig ez idő alatt a Kerek Perec Egylet szórakoztatta a Lusta Jankó című előadásával, valamint ugrálóvárral várták őket a szervezők. Mindezt az értékes nyereményekkel teli tombolasorsolás követte. Este, a nap zárásaként a szabadtéri bálon mulathatták ki magukat a szórakozni vágyók. Bátran elmondhatjuk, hogy a község lakói ismét egy felejthetetlen, élményekben és eseményekben gazdag napot tölthettek együtt, aminek az egy év múlva következő folytatását már most alig várja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában