Helyi közélet

2015.04.22. 12:19

Tisztújítás a Pofosznál

fenyvesi

Salgótarján. Elnökválasztó taggyűlést tartottak pénteken a salgótarjáni megyeházán a Magyar Politikai Foglyok Szövetsége Nógrád Megyei Szervezetének tagjai. A Pofosz megyei tagsága elégedett a szervezetet 8 éve vezető Bérczesi Mihályné, illetve az elnökség tevékenységével, ezért egyhangúlag ismét a régi elnök asszonyt választották újra a vezetői tisztségben. Bérczesiné vezetésével a Nógrád megyei Pofosz-szervezet a legeredményesebb és a legjobb jelzőket érdemelte ki a megyék között, s munkáját példaként ajánlotta másoknak is az országos elnökség. A megyei szervezet sokat tett azért, hogy a tagság életminősége javuljon, hogy a tagok minél több erkölcsi elismerést kapjanak, hogy az 1956-os forradalom és szabadságharc szellemisége, eseményeinek és szereplőinek ismerete minél több fiatalhoz, középiskoláshoz jusson el, és váljon emberformáló, cselekvő erővé. A megválasztott elnök – és vezetőség – szeretné erősíteni együttműködését a megyei és a városok önkormányzataival, szeretne minél több emlékezetes rendezvényt szervezni velük közösen, különös tekintettel a közelgő 60. évfordulóra. Az elnökválasztó taggyűlés résztvevői végül jó egészséget és eredményes munkát kívántak Bérczesi Mihálynénak és közvetlen munkatársainak, s kifejezték abbéli reményüket, hogy a Pofosz Nógrád Megyei Szervezete a jövőben is folytatja példás munkáját a mindennapokban.

[caption id="" align="aligncenter" width="775"] Bérczesi Mihályné nyolc éve vezeti megelégedéssel a Pofosz megyei szervezetét[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában