Detonáció

2024.04.12. 12:33

Robbanás történt Bárnában, mentőhelikopter is érkezett

Robbanás történt Bárnában, mentőhelikopter is érkezett a településre.

Sipos Nina Vivien

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatta hírportálunkat, hogy Bárnában, a Dózsa György úton egy családi házban történt robbanás péntek délben. A detonáció hatására a lakás ablakai kitörtek és megsérültek a közfalak is. Hozzátette: egy nyitott  gázpalack okozhatta a robbanást.

bárna robbanás, detonáció, gázpalack
Bárnai robbanás: mentőhelikopter vitte kórházba a sérültet
Forrás:  Beküldött fotó

– A salgótarjáni hivatásos tűzoltók egyelőre biztosítják a helyszínt. Az egységek kiérkezésekor tűz már nem volt a családi házban – közölte a szóvivő. Mentőhelikopter is kiérkezett az esethez. Nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, hogy a házban egy középkorú férfi él, aki helyszíni beszámolók szerint súlyos égési sérüléseket szenvedett, illetve az egyik lába is roncsolódott.

Frissítés, 13:30:

Az Országos Mentőszolgálat közölte: a helyszínre mentőautót és mentőhelikoptert is riasztottak, ahonnét egy 50 év körüli férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak földi úton kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában