Bűnügy

2024.04.05. 10:17

Rács mögött a falu rossza, hiába bujkált hosszú ideig a mátraverebélyi tolvaj

Sorozatlopásokat elkövető férfit vettek őrizetbe a bátonyterenyei nyomozók. Ismerőseitől is lopott, volt, ahonnan még a kutyatápot is elvitte.

Nool.hu

Sorozatosan követte el bűncselekményeit a mátraverebélyi férfi

Fotó: Police.hu

Vagyon elleni bűncselekmények miatt körözték a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai azt a 26 éves mátraverebélyi férfit, akit – hosszas bujkálást követően – április 3-án hajnalban sikerült elfogni. Az elkövető 2023. október végétől Mátraverebélyben hat helyszínről lopott – írja portálunknak megküldött közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az sem tartotta vissza, hogy az ingatlanok tulajdonosai közül némelyik az ismerőse volt. A falu rossza által ellopott értékek listája hosszú és változatos, az összeérték meghaladja a 700 ezer forintot. Megtalálható rajta hűtő, fűnyíró, óra, ruhanemű, valahonnan még a kutyatápot is magával vitte. A településen gyorsan meg is szabadult a tárgyaktól, azokat eladta és a pénzt a megélhetésére költötte.

Kábítószergyanús anyagot is találtak a férfinál

A bátonyterenyei rendőrök a lopásokon kívül kábítószer birtoklása vétséggel is gyanúsítják a férfit, ugyanis elfogásának hajnalán a nyomozók a ruházatában kábítószergyanús kristályos anyagot találtak, amelyen a gyorsteszt ketamin jelenlétét valószínűsítette – áll a közleményben.

A nyomozók a 26 éves elkövetőt kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában