Rajtaütés

2024.04.11. 09:37

Drogdíler nőt fogtak el a rendőrök Karancskesziben (videó)

Alapos nyomozás eredményeként egy tavaszi reggelen kopogtattak a nyomozók a Karancskesziben élő fiatal drogdíler nő ajtaján.

Nool.hu

A házkutatás során egyértelmű bizonyítékokat találtak a nő bűnösségét illetően

Forrás: Police.hu

A salgótarjáni nyomozók és járőrök a napokban a rendőrkapitányság épülete előtt gyülekeztek, hogy összehangolt akcióval fogják el az elkövetőt egy tíz hónapja kezdődött nyomozásban. Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunkkal közölte: a részletes eligazítást követően a rendőrautókból álló karaván megjelent Karancskeszi egyik csendes utcájában, ahol az egyik lakóházban egy fiatal nő 2023 tavaszától többeknek adott el rendszeresen drogot. 

– A rutinos nyomozók tudták, hogy hol, és mit keressenek. A 24 éves Karancskesziben élő nő tartózkodási helyén, az ágyon lévő párna alá rejtett táskából lefoglaltak egy önzáró nejlontasakot, benne nettó 122 gramm, fehér, rögös és por állagú anyaggal. A tasakban egy szennyezett, violinkulcs mintázatú kanál is volt, amelyet feltehetően porciózásra használtak – tette hozzá a sajtóreferens.

Új pszichoaktív anyagokat árult

Kiemelte: a táska rejtett még többek között mobiltelefont és mérleget, valamint – többségében kis címletekben – 99 ezer forintot. A párna alatt a nyomozók találtak még egy mobiltelefont, valamint egy kicsi fémdobozt, amely előre kiadagolt pakettet és kis méretre darabolt alufóliákat rejtett. A megtalált anyagok gyorstesztes vizsgálata ketamin jelenlétét valószínűsítette. 

A szakértői vélemények alapján a nő által árusított szerek N-etil-norpentedront tartalmaznak, amely új pszichoaktív anyagnak minősül. A nyomozók a nő tartózkodási és lakóhelyén is kutatást tartottak, a vagyonvisszaszerzés keretében különböző értéktárgyakat – többek között televíziót – foglaltak le. A salgótarjáni nyomozók a 24 éves nőt elfogták, előállították és kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A bűncselekményt elismerte. Őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában