Kábítószer-kereskedelem

2024.04.20. 16:12

Otthonában lepték meg a kábítószert áruló mátraterenyei nőt a rendőrök

A bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki Mátraterenyén árult kábítószert.

Nool.hu

– A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai április 18-án, csütörtökön, a délutáni órákban otthonában lepték meg azt a 40 éves mátraterenyei nőt, aki a gyanú szerint fél éve árult kábítószert a környező települések lakóinak – mondta el portálunknak Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 40 éves nő  a WC-be dobta a kábítószert
Forrás: Police.hu

Hozzátette: a kiterjedt vevőkör napi rendszerességgel vásárolt tőle bódító hatású anyagot. A díler ijedtében és persze azért, hogy mentse magát, megpróbált megszabadulni a cucctól és a fehér, kristályos anyagot a zacskóval együtt bedobta a WC-be. Lehúzni azonban már nem tudta, mert a rendőrök ezt megakadályozták, így 65,1 gramm anyagot foglaltak le tőle. Az épületben előkerült még egy digitális mérleg is, amelyet valószínűleg a szer kiporciózásához használt.

– A családi ház másik lakrészében folytatott kutatás is eredményre vezetett. Munkatársaink érkezésekor a nő 24 éves fia is megkísérelt megszabadulni egy kis tégelytől, azonban nem a legjobb módszert választotta. Az ágy párnái közé rejtette el az állítása szerint édesanyjától kapott szert. A bűnügyi technikus gyorsteszttel megvizsgálta az anyagokat, amely ketamin jelenlétét valószínűsítette. Az a jelenleg hatályos jogszabályok alapján kábítószernek minősül, így a nőt és a férfit is előállították a rendőrkapitányságra. Az anyát kábítószer-kereskedelem, míg a fiát kábítószer birtoklás miatt hallgatták ki. A mátraterenyei nőt őrizetbe vették az egyenruhások és kezdeményezték a letartóztatását – tudtuk meg Király-Kollár Ramónától.

Kifejtette továbbá: vagyonvisszaszerzés keretében munkatársaik készpénzt foglaltak le.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában