Tűzeset

2024.03.01. 12:12

Hatszor vonultak szabadtéri tűzesetekhez a nógrádi lánglovagok

Juhász László, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy hat esetben adtak munkát szabadtéri tüzek a Nógrád vármegyei tűzoltóknak csütörtökön.

Sipos Nina Vivien

Bátonyterenyén egy hektáron égett a nádas. Csitár és Őrhalom között három hektáron, Rimóc külterületén öt hektáron, Nógrádmegyerben nyolcezer négyzetméteren, Romhányban pedig háromszáz négyzetméteren égett száraz aljnövényzet, fű. Karancskesziben pedig egy lakóingatlan hátsó udvarán égett száraz fű és szemét.

Juhász László elmondta, hogy a tűzeseteknél a bátonyterenyei, a balassagyarmati, a szécsényi, a salgótarjáni és a rétsági hivatásos lánglovagok, valamint az Ipoly-völgyi Különleges Mentők és a Nógrádmarcali Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagjai avatkoztak be. Az egységek kéziszerszámok és puttonyfecskendők segítségével oltották el a lángokat. A tűzesetek során anyagi kár nem keletkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában