Bűncselekmény

2024.02.26. 16:38

Fél órán belül kattant a bilincs a 30 éves szátoki rabló csuklóján

A rétsági rendőrök a bejelentést követő fél órán belül elfogták azt a 30 éves férfit, aki rablást követett el Tereskén.

Nool.hu

A tettes az üzlet bejárati ajtaját is betörte

Forrás: Police.hu

– A rendőrségre február 23-án, pénteken 7 óra 11 perckor érkezett bejelentés, miszerint a tereskei dohányboltban rablás történt. Kollégáink nem késlekedtek, a 30 éves elkövetőnek fél órán belül kattant is a kezén a bilincs a település határában – mondta el portálunknak Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: a férfi a kora reggeli órákban egy szomszédos faluból érkezett a községbe, hogy cigarettát „vásároljon”. Belépett a dohányboltba és kikért tíz doboz füstölnivalót, azonban fizetés helyett elindult az üzletből kifelé. A bolt alkalmazottja megpróbálta őt visszatartani és az értékeket visszaszerezni, azonban a szátoki lakos testszerte megütötte őt és dulakodni kezdett vele. Eközben az üzlet bejárati ajtaját betörte, két doboz árut elejtett, a többivel azonban fizetés nélkül távozott.

Mint megtudtuk: a járőrök a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították a 30 éves férfit, ahol a nyomozók rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, a tettes elismerte a cselekményét. Ezt követően őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában