Bűncselekmény

2024.02.05. 14:38

A szécsényi vendéglátóhely több alkalmazottját is meglopta a 38 éves férfi

A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást egy 38 éves férfi ellen, aki egy étterem öltözőjébe belopódzva akart értékeket eltulajdonítani.

Nool.hu

A járőrök elfogták a 38 éves mátraverebélyi férfit

Forrás: Police.hu

A mátraverebélyi férfi február 1-jén, a délelőtti órákban az egyik, Szécsény főútján lévő vendéglátóhely teherszállításra és személyzeti bejárásra használt hátsó udvarán keresztül bejutott az étterem dolgozóinak az öltözőjébe, amit nem zártak be, és az alkalmazottak ruháiban kutakodva többüket is meglopta – tájékoztatta portálunkat Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hozzátette: volt, akinek a pénztárcájából nyolcezer forintot emelt ki, de valakinek az egész táskáját – benne némi pénzzel és személyes iratokkal – magához vette, és így próbált az érkezési útvonalán feltűnés nélkül távozni, de nem járt sikerrel. Az öltözőajtóban összefutott az étterem egyik férfi alkalmazottjával, akinek feltűnt az ismeretlen ember, és még inkább a kezében lévő női táska, amelyet fölismert, hogy az a kolléganője tulajdona. A markos éttermi alkalmazott visszatartotta a tolvajt a járőrök megérkezéséig, akik a 38 éves mátraverebélyi férfit elfogták, és előállították a Szécsényi Rendőrkapitányságra. A lopott értékeket a tulajdonosaik maradéktalanul visszakapták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában