Bilincsben

2024.01.11. 09:40

Elfogták a karancskeszi sorozatbetörőt

A salgótarjáni nyomozók őrizetbe vették azt a 42 éves férfit, aki Karancskesziben követett el több vagyon elleni bűncselekményt.

Nool.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a helybeli férfi még tavaly október közepén egy Karancskesziben lévő családi ház ajtaját feszítette be, majd a lakásból mobiltelefont, hajszárítót és egyéb használati eszközöket lopott el több mint 220 ezer forint értékben. December elején 33 éves társával szintén egy községben található lakóház melletti, lezárt fészerből vitt el egy fűkaszát és egy motorfűrészt, amivel a sértettnek 300 ezer forint kárt okozott. A 42 éves helyi lakos a zsákmányolt értékek egy részét eladta, az értük kapott pénzt pedig a megélhetésére költötte. A lopásból származó és továbbértékesített motorfűrészt a hatóság tagjai megtalálták és lefoglalták.

A salgótarjáni nyomozók ismerték az elkövetőt, korábban már számos vagyon elleni bűncselekmény miatt folytattak ellene eljárást. A rendőrök a férfit lopás bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában