Tűzeset

2024.01.31. 07:49

Porrá égett az istálló és környéke Salgótarjánban

A tűzoltók Salgótarjánban, a Balassi úton fékezték meg a lángokat szerda reggel.

Sipos Nina Vivien

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kilencvenhat négyzetméteres istálló, és egy hozzáépített tizenhat négyzetméteres melléképület Salgótarjánban, a Balassi úton szerda reggel. Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője nyilatkozott hírportálunknak arról, hogy a lángok átterjedtek a szomszédos ház huszonegy négyzetméteres melléképületére, illetve egy forgalomból kivont, használaton kívüli személyautó is égett. 

Az istállóból a lakók egy lovat mentettek ki a tűzből, az állat nem sérült. Hozzátette, a salgótarjáni hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult a tűzesethez. Az egységek öt vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat. A munkálatok közben nyolc gázpalackot  hoztak ki az épületekből, amelyeket nem ért hőhatás. A tűzoltó főhadnagy elmondta, hogy személysérülés nem történt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában