Nool.hu podcast

2024.01.07. 15:38

Harminc éve a haza szolgálatában: ismerjék meg a katasztrófavédelem nógrádi igazgatóját! (podcast)

Seres Tibor tűzoltó ezredessel, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetőjével beszélgettünk a Hír FM salgótarjáni frekvenciáján.

Angyal Eszter

Seres Tibor tűzoltó ezredes 2017 óta látja el a katasztrófavédelem megyei vezetői feladatait Nógrádban

Forrás: Hír FM Salgótarján

Fotó: Angyal Eszter

2023 őszén volt harminc éve, hogy először tűzoltó védőruhát öltött magára Seres Tibor tűzoltó ezredes, tűzoltósági főtanácsos, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője. Az igazgató kezdetben egészen más területre készült, ám egy pillanatig sem bánja, hogy végül más irányt vett az élete és a világ egyik legszebb hivatása lett az ő pályája. 

Tűzoltói pályafutását Heves vármegyében kezdte, végigjárta a ranglétrát, majd az Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetői pozíciójából került 2017-ben a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság élére. A felkérést hatalmas bizalomnak élte meg vezetője részéről, s bár azóta eltelt hét év, mégis máig nap mint nap azon dolgozik, hogy mind felettese, mind beosztottjai, mind pedig a Nógrád vármegyében élők bizalmára rászolgáljon. 

Seres Tibor pénteken a Hír FM salgótarjáni frekvenciáján, az FM 99.3 MHz-en volt a műsor vendége, ahol mesélt szakmai karrierjéről és az általa választott tűzoltói hivatás szépségeiről, illetve nehézségeiről egyaránt, mindemellett pedig szó esett magánéletéről, valamint hobbijáról is. Mindazok, akik lemaradtak az adásról, a beszélgetést az alábbiakban hallgathatják vissza:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában