Tűzeset

2024.01.11. 15:47

Beteg lába miatt éghetett halálra az etesi tűz áldozata (videó)

Családi ház égett teljes terjedelmében a napokban a településen, amelynek következtében egy nő életet vesztette. Feltehetőleg beteg lába miatt nem tudott kimenekülni az égő házból.

Nagy Orsolya

Mint arról korábban beszámoltunk, családi ház égett a településen kedd délután, amely során egy gázpalack is felrobbant. Az eset következtében az ott élő 60 év körüli nő pedig életét vesztette.

A Tények arról számolt be, hogy a nő a felismerhetetlenségig összeégett saját házában. Mint fogalmaztak, a nő nehezen mozgott beteg lába miatt. Lehetséges, hogy ezért nem jutott ki égő otthonából.

Hozzátették: az ajtón és az ablakokon is kicsaptak a több méteres lángok. A 90 négyzetméteres családi ház minden helyisége lángolt, a tűz pedig a tetőre is átterjedt, végül szinte teljesen megsemmisítette az épületet. Már messziről látszott a hatalmas füst, a helyszínre pedig négy tűzoltóautó is érkezett. Sokáig kellett hűteni az épületet, amely lakhatatlanná vált.

A Tények arra is kitért, hogy a helyiek szerint a házban nem volt áram és víz sem. A halálra égett nő fia is ott élt, ő viszont nem volt otthon, amikor felcsaptak a lángok.

Sokkolta a helyieket a tragédia

A településen élőket sokkolta a tragédia. Az egyik helyi idős asszony úgy fogalmazott a riportban, már csak azt vették észre, hogy ott volt a sok tűzoltóautó, látták a nagy lángot és azt, hogy a gázpalack felrobbant.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában