Rendőrség

2023.12.12. 10:25

Színesfémet lopott volna a két utazó bűnöző egy salgótarjáni telephelyről

A salgótarjáni rendőrök értek tetten két férfit, miközben egy villamossági telephelyről színesfémet próbáltak ellopni.

Tekintélyes mennyiségű fémet készített össze a két férfi, hogy elvigye a telephelyről

Forrás: Nool.hu

Fotó: Police.hu

Egy áramszolgáltató salgótarjáni telephelyének biztonsági őre tett bejelentést december 10-én éjszaka, hogy a raktárban mozgást észlelt: két férfi érkezett a telephelyre lopási szándékkal az éjszaka közepén – írja portálunknak megküldött közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kifejtették: a két gyanúsított átmászott a kerítésen, és a telephelyen a magasfeszültségű áram vezetésére szolgáló huzalokból több métert összegyűjtött. A vezetékek egy részét a kerítésen kívül lepakolták, azonban közben a rendőrök is a helyszínre érkeztek. A közeledő szolgálati gépkocsi lámpafényét meglátva a két elkövető az épület mögé elbújt. A rendőrök azonban elfogták a 42 éves dunaharaszti és 45 éves solti lakosokat, előállították, és a nyomozók lopás bűntett miatt kihallgatták őket.

A fiatalabb elkövető már többször volt büntetve vagyon elleni és erőszakos bűncselekmények miatt, elfogásakor is bűnügyi felügyelet alatt állt, ezért őt őrizetbe is vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában