Szabálytalankodás

2023.12.07. 16:18

Sóshartyánban száguldozott a sofőr – közel negyedmilliós bírságot kapott

Gyorshajtás és egy közlekedési szabály megszegése miatt összesen 234 ezer forintos bírságot és 9 közlekedési előéleti pontot szabtak ki a rendőrök egy sofőrre.

Nool.hu

111 km/óra sebességgel száguldott a sofőr Sóshartyán lakott területén

Forrás: police.hu

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a sofőr december 4-én kora délelőtt Sóshartyánban közlekedett 111 km/óra sebességgel annak ellenére, hogy az útszakaszon a megengedett legnagyobb sebesség 50 km/óra. Mint azt a közleményükben írják: az egyenruhások a sofőrnek a szabályszegésért 169 000 forint közigazgatási bírságot és 6 közúti közlekedési előéleti pontot szabtak ki. 

A gyorshajtáson kívül a gépkocsivezetője még egy közlekedési szabályt is megszegett 

A sebességtúllépés rögzítése előtt a település határában a forgalom lassítására kihelyezett szigetnél a kikerülési irányt jelző táblát semmibe véve, úgy kerülte ki a műtárgyat, hogy áttért a szemközti forgalmi sávba. A rendőrök ezért manőverért 65 ezer forint bírságot és 4 pontot adtak a szabálytalankodó sofőrnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában