Fosztogatás

2023.12.08. 16:00

Rács mögé került a szekrényben meglapuló kállói tolvaj

A pásztói nyomozók lopás miatt körözték azt a férfit, akit Kállón több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

Nool.hu

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat egy 19 éves kállói lakos ellen, aki  november 22-én délelőtt a bejárati ajtót befeszítve betört egy helyi lakóházba, és onnan a tulajdonos távollétében készpénzt, hátizsákot, élelmiszereket és konyhai használati tárgyakat lopott el 100 ezer forint értékben. 

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a gyanú szerint ugyanez a fiatal férfi november 30-án, majd december 7-én szintén Kállón további lakóházakba tört be és mobiltelefont, dohányárut, élelmiszereket és láncfűrészt vitt magával több százezer forint értékben, amelyek egy részét a településen eladott. 

Hozzátette: a bűncselekményekkel összefüggésbe hozható és a hatóság elől bujkáló férfit a pásztói nyomozók beazonosították és körözését rendelték el, amelynek eredményeként még aznap Kállón, lakásának szekrényében elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A férfi a korábban általa elkövetett vagyon elleni bűncselekmények miatt felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt állt, amelynek során újabb lopásokat követett el, ezért őt őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában