Tűzeset

2023.11.29. 16:49

Négylábú áldozata van a nézsai tűzesetnek, családi ház szobája gyulladt ki

Nézsára riasztották a tűzoltókat ma délután, ahol egy családi ház szobája égett teljes terjedelmében. A lánglovagok az áramszolgáltató szakemberét is a helyszínre kérték.

Veres Edina

Tóth-Szikora Viktória, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott hivatalvezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy szerdán a nézsai Dózsa György úton egy családi ház egyik szobája teljes terjedelmében égett.

– A tulajdonos egyedül tartózkodott otthon. Az épületet el tudta hagyni, és a tűzoltók kiérkezése előtt elkezdte oltani a tüzet. A helyszínen a berceli hivatásos tűzoltók mellett a Nézsa Önkéntes Tűzoltó, Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület hat önkéntese fékezte meg a lángokat. A szobából nem terjedt tovább a tűz, azonban a villanyóra leégett így a tűzoltók nem tudták áramtalanítani az épületet, emiatt az áramszolgáltató szakemberét is a helyszínre kérték – fejtette ki Tóth-Szikora Viktória, aki azt is elárulta: személyi sérülés ugyan nem történt, de a tulajdonos három kutyája is az épületben tartózkodott. Mint mondta, a négylábú kedvencek közül csupán kettő tudott kimenekülni az épületből, az egyik eb azonban sajnos elpusztult a tűzeset következtében. Hozzátette: a tulajdonost rokonok fogadják majd be ideiglenesen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában