Kampány

2023.11.01. 10:42

Light Friday-t tartanak a rendőrök Salgótarjánban

November 3-án, pénteken a biztonságosabb közlekedés érdekében tartanak a Nógrád vármegyei rendőrök propaganda rendezvényt Salgótarjánban.

Angyal Eszter

A rendőrök a rendelkezésre álló készlet erejéig láthatósági eszközöket kínálnak majd a biztonságosabb közlekedés érdekében

Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

November 3-án, pénteken Salgótarjánban is megrendezi a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a „Light Friday” elnevezésű rendezvényét a Tesco áruházban. A rendőrök szerint a közúti közlekedési balesetek jelentős része ugyanis azért következik be, mert nem észlelik egymást kellő időben a forgalomban résztvevők, ezért fontos mind a látás, mind pedig a láthatóság kérdése a közlekedésünk során. 

Az autósok mellett a kerékpárosoknak és a gyalogosoknak is fontos figyelniük a láthatóságra, ennek érdekében kaphatnak majd láthatósági eszközöket
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

– A közlekedési balesetek megelőzése érdekében már ötödik alkalommal megszervezett prevenciós rendezvény keretében ingyenesen lehet beszerezni munkatársainktól a láthatóságot javító közlekedésbiztonsági eszközöket. Az országos akcióban ugyanazon a napon 19 megye és a főváros vesz részt. Nógrád vármegyében ez a helyszín a salgótarjáni Tesco áruház lesz, ahol munkatársaink várják az érdeklődőket 10 óra és 14 óra közötti időszakban – mondta el portálunknak Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában