Keresés

2023.11.19. 17:10

Húsz éve eltűnt nőt keresnek a salgótarjáni rendőrök

Az eltűnésekor Gál Gyuláné 51 éves volt.

Nool.hu

A salgótarjáni rendőrök keresik Gál Gyuláné Buzás Ildikót, aki több mint 20 éve, 2003. augusztus 24-én tűnt el. A nő azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. 

A police.hu felhívása szerint Gál Gyuláné Buzás Ildikó körülbelül 165 cm magas, nagyon vékony testalkatú, kopottvörös, vállig érő egyenes szálú haja van, barna szeme, az arc formája ovális, orra hegyes, alsó ajka vastag, arca bal oldalán több seb található, szeme alatt erősen ráncos, kreol bőrű. A nő az eltűnésekor térdfelettig érő elasztikus nadrágot, világoskék türkizszerű Fibri márkájú pólót, valamint sötétkék szobapapucsot viselt. 

A rendőrség közleményéből továbbá az is kiderült, hogy a nő hadarva, akadozva beszél, járása görnyedt, bizonytalan, állandóan remeg és izzad.

Gál Gyuláné Búzás Ildikó
Forrás: Police.hu

A rendőrség azt kéri, hogy aki látta, vagy bármilyen egyéb információja van  Gál Gyuláné Buzás Ildikóról, az tegyen személyesen bejelentést bármely rendőrnél, rendőri szervnél, vagy tárcsázza az ingyenes 112-es segélyhívó telefonszámot, és mondja el, ha bármilyen hasznos tudnivalóval rendelkezik a nő hollétéről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában