Szatír

2023.11.27. 11:40

Boltban mutogatta nemi szervét egy kislánynak a nógrádi szatír

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 43 éves nyugat-nógrádi férfi ellen, aki egy gyermeknek mutogatta magát egy kisboltban.

Nool.hu

A Nógrád Vármegyei Főügyészség portálunkhoz eljuttatott közleményében tájékoztatott: április 20-án a 13 éves lány iskolába menet betért a helyi kisboltba, ahol a vádlott is vásárolt. A férfi a lányt meglátva nemi vágyának felkeltése céljából a térdéig letolta a nadrágját, megfogta a nemi szervét és a sértett felé fordult.

Mint írták: a nyomozás során derült fény arra, hogy a férfi korábban már kétszer is követett el hasonló cselekményt, amikor az utcán meglátta a kislányt, a nemi szervét a nadrágján keresztül fogdosni kezdte. Az ügyészség szeméremsértés bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen, melyben indítványozta, hogy a bíróság szabjon ki vele szemben pénzbüntetést és fizettesse meg vele az eljárás során keletkezett közel 300 ezer forintos bűnügyi költséget is. Az ügyben a Balassagyarmati Járásbíróság dönt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában