Tűzeset

2023.10.01. 08:55

Teljes terjedelmében égett egy családi ház Nagylócon, a tűzoltók egy robbanást is megelőztek

Kigyulladt és teljesen kiégett egy családi ház Nagylócon vasárnap hajnalban.

Veres Edina

Az épület lakhatatlan lett

Forrás: Beküldött fotó

Kapás Márton, a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a hét utolsó napján, hajnal kettő órakor érkezett a riasztás, amely szerint Nagylócon kigyulladt egy családi ház.

– Egy csaknem 60 négyzetméteres ingatlan égett teljes terjedelmében a település Petőfi Sándor útján. A helyszínre a szécsényi és a balassagyarmati hivatásos tűzoltók, valamint a Magyargéc Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai vonultak ki. Az egységek három vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat – fejtette ki Kapás Márton, aki azt is elárulta, hogy a tűzoltók az égő épületből egy gázpalackot is kihoztak, megelőzve ezzel a felrobbanását.

A szóvivő arra is rámutatott, hogy a ház lakója időben elhagyta az épülete, ennek köszönhetően senki sem sérült meg a tűzesetben. Hozzátette: az épület lakhatatlanná vált, így lakosságvédelmi intézkedés keretein belül balassagyarmati rokonok fogadták be ideiglenesen a ház tulajdonosát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában