Bilincsben

2023.10.17. 11:44

Mindent beismert a mátraverebélyi betörő, aki egy alvó lakost is meglopott

Egy alvó férfi kifosztása mellett sok más vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt is felelnie kell annak a 28 éves mátraverebélyi férfinak, akit a napokban fogtak el a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói.

Nool.hu

Több esettel is összefüggésbe hozták

Forrás: police.hu

A police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint a férfi október 14-én éjjel a nyitott ajtón át bement egy mátraverebélyi lakóházba, ahol a hálószobában, az alvó sértett mellől elvette a nadrágját, majd abból 170 ezer forintot és 358 eurót vitt el. Ugyanezt a férfi gyanúsítják a nyomozók azokkal az októberben nyitott lakóházból történt helybeli lopásokkal, amelyek során televíziót, mobiltelefont, szerszámgépet és pénzt zsákmányolt. Szintén a 28 éves férfit terheli a közelmúltban két jármű önkényes elvétele a járásban, valamint további vagyon elleni bűncselekmények elkövetése is.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a tettest, október 18-án elfogták, előállították a kapitányságra, ahol kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában