Veszélyes

2023.10.26. 12:28

Közel kétszázzal száguldozott egy ámokfutó sofőr a 21-es főúton

A megváltozott útviszonyokat figyelmen kívül hagyva, előzgetve száguldott járművével egy sofőr a 21-es számú főúton. A rendőrök 169 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 közúti, közlekedési előéleti pontot állapítottak meg.

Nool.hu

A megengedett 110 km per óra helyett 192 kilométer per órás tempóval száguldozott a sofőr

Forrás: Police.hu

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának egyenruhásai október 23-án délelőtt figyeltek fel egy személyautóra, majd rögzítették a sebességét a 21-es főúton. A sofőr Salgótarján felé haladt, és a sebességhatárt jelentősen túllépve előzgette a szabályosan haladó autókat – tájékoztatott portálunknak megküldött közleményében a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A mérőműszer felvétele szerint az útszakaszra megengedett 110 km/h helyett 192 km/h-s tempóval száguldva veszélyeztette saját és mások életét, testi épségét. A rendőrök a járművezetővel szemben 169 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 közúti, közlekedési előéleti pontot állapítottak meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában