Állásbörze

2023.10.25. 10:21

Határvadászokat toboroztak Salgótarjánban

Nool.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Salgótarjáni Városi Sportcsarnok adott otthont annak a háromnapos karrier- és állásbörzének. Az érdeklődők a rendőr és a határvadász képzéssel kapcsolatosan is első kézből tájékozódhattak. 

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság portálunknak megküldött közleménye szerint a háromnapos börzén a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat toborzó tisztje, valamint a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság munkatársa várta a rendőri hivatás iránt érdeklődőket. A rendőr-főkapitányság toborzója a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről és a felvételi eljárás menetéről, valamint a 10 hónapos rendőrjárőr és iskolaőr képzésről tájékoztatta a rendezvényre kilátogatókat. A balesetmegelőzési szakember jóvoltából az eseményen résztvevők az őszi közlekedéssel kapcsolatos hasznos tanácsokat és láthatóságot elősegítő eszközöket kaptak. Az elkövetkező hetekben a vármegye több településén folytatódik a karrier- és állásbörze, amelyeken a toborzó tiszt várja az érdeklődőket.

A toborzás és a határvadász képzésre való jelentkezés folyamatos. Az érdeklődők bővebb információt kaphatnak a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a vármegye rendőrkapitányságain és rendőrőrsein, illetve a rendőrség honlapján.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában