Egészség

2023.10.06. 12:00

Egy egész napot szenteltek az egészségnek a nógrádi rendőrök

Az Országos Kórházi Főigazgatóság szűrőbusza lehetővé tette, hogy a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egészségügyi szűréseken és szakorvosi vizsgálatokon is részt vegyenek.

Nool.hu

Különböző szakorvosi vizsgálatokon vehettek részt az egyenruhások

Forrás: Police.hu

A rendőrség Humánigazgatási Szolgálata október 5-én, csütörtökön egy egészség napot szervezett, amely testmozgást, dietetikus tanácsadást és szűrővizsgálatokat kínált a dolgozóknak – közölte a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon. Mint írták: a rendezvény célja a munkatársak egészségének a megőrzése és a testmozgás, egészséges táplálkozás fontosságának a hangsúlyozása volt.

Több mint száz dolgozó vette igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat
Forrás: Police.hu

A nap során többféle mozgásforma is elérhető volt, és szakemberek tartottak előadásokat az egészséges életmódról. A futni vágyók a rendőr-főkapitányság közelében lévő rekortán pályán róhatták a köröket, míg az aerobikot kedvelők Félegyházi Éva edző átmozgató tornájába kapcsolódhattak be. A délelőtt folyamán Szőllősiné Zeke Judit dietetikus előadásában az elhízás veszélyeivel kapcsolatban hallgathattak meg tanácsadással egybekötött prezentációt munkatársak, majd a relaxáció elemeit sajátíthatták el Janusek Mónika tanácsadó szakpszichológustól.

 Az egészségügyi szűrőbusz által biztosított vizsgálatokat több mint száz dolgozó vette igénybe, és az esemény sikerére való tekintettel tervezik hagyományként folytatni az egészségnapot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában