Tragédia

2023.10.24. 10:28

Egy autó is áthajthatott a balesetben elhunyt fiatalon Etes és Karancsalja között

Mint arról portálunk is beszámolt: halálos baleset történt vasárnap este Etes és Karancsalja között, amiben egy harminc éves fiatal hunyt el. A TV2 Tények című műsorának információi szerint egy arra járó autós át is hajtott rajta.

Nool.hu

Az autóban nem volt biztonsági öv, a férfi ezért kizuhant az ütközéskor

Forrás: Agria Tv Bt

Fotó: Ládi László

Meghalt a sofőr, aki autójával lesodródott az útról, majd felborult Etes és Karancsalja között vasárnap este. Az autóban nem volt biztonsági öv, a férfi ezért kizuhant az ütközéskor és az útra csapódott. Úgy tudjuk, egy arra járó autós át is hajtott rajta, a férfi nem élte túl a balesetet – számoltak be a Tények hétfő reggeli adásában. Hozzátetették: azt egyelőre nem tudni, hogy a sofőr miért hajtott le az útról, az azonban kiderült, hogy a kocsi műszaki vizsgája évekkel ezelőtt lejárt és rendszám sem volt rajta. 

Az esettel kapcsolatban Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa korábban portálunknak kifejtette, hogy a baleset következtében a 30 év körüli férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában