Kék hír

2023.09.08. 10:28

Pofon ütötte a buliból érkező fiatalokat Salgótarjánban a visszaeső férfi

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt garázdaság miatt egy különös visszaeső férfi ellen.

Nool.hu

Tettlegességig fajult a parkolási vita

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

A Nógrád Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a vádlott január 23-án hajnalban Salgótarján belvárosában szóváltásba keveredett egy szórakozóhelyről érkezett, már gépkocsiban ülő, és indulni akaró négyfős társaság egyik tagjával, aki kétszer is eredménytelenül kérte az indulásukat akadályozó gépkocsi vezetőjét, hogy álljon arrébb, mert el szeretnének menni. 

– Harmadszorra a gépkocsiból kiszállva, erélyesebben szólt a vádlottra, hogy álljon félre, ebből azonban szóváltás alakult ki köztük. A vádlott a szóváltást követően ugyan félreállt, de autójából kiszállva támadóan indult a fiatal felé, akit kétszer pofon ütött, majd a sértettel lévő két további személyt is ugyanígy bántalmazott – írták a közleményben. 

Sérülést végül egyiküknek sem okozott, ezért a rovott múltú férfinek csak garázdaság vétsége miatt kell felelnie. A járási ügyészség vádiratában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására, a felfüggesztés tartamára pedig pártfogó felügyelet elrendelésére tett indítványt. Az ügyben a Salgótarjáni Járásbíróság dönt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában