Tűzoltás

2023.09.28. 13:37

Eloltották az égő garázst, majd megnyugtatták a gyarmati óvodásokat a tűzoltók

Balassagyarmaton, közel az óvoda épületéhez egy gépjármű égett teljes terjedelmében, a tűz a műhelyre is átterjedt. A tűzoltók a lángok megfékezését követően személyesen nyugtatták meg az óvodásokat.

Lukács Zsófia

A tűzoltók ellátogattak az óvodába, aminek a gyerekek nagyon örültek

Forrás: Beküldött

Mint arról beszámoltunk: a Szondi utcában csütörtök délelőtt egy gépjármű gyulladt ki és égett teljes terjedelmében, amely a műhelyre is átterjedt. Információink szerint szórófejes flakonok és robbanásveszélyes anyagok is lehettek a lángok közelében. A rendőrség száz méteres körzetben az utcát is lezárta. 

A katasztrófavédelem információi szerint a tüzet sikerült eloltani, az óvoda épületét nem kellett elhagyniuk a gyermekeknek, biztonságban voltak. Király Marietta, a Meseerdő óvoda vezetője tájékoztatta a szülőket, hogy az óvoda közelében tűz ütött ki és azonnal megtettek minden szükséges intézkedést, de a tűz nem érintette az óvoda területét.

– Az tűzoltóktól azt az információt kaptuk, hogy nincs szükség az óvoda kiürítésére, a gyerekek biztonságban vannak. Megnyugtatásként a tűzoltók ellátogattak a gyerekekhez, a kicsik örültek a vendégeknek – mondta Király Marietta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában