Elkeseredés

2023.09.22. 06:58

A mélybe akart ugrani egy férfi péntek hajnalban Salgótarjánban

Egy salgótarjáni lakásból akart kiugrani ma, a kora reggeli órákban egy férfi.

Gulyás Edina

A közösségi oldalon ma kora reggel futótűzként terjedt a hír, hogy Salgótarjánban a Vásártér egyik bérházából ki akar ugrani valaki. A rendőrség megkeresésünkre megerősítette az információt. 

– Öngyilkos szándékkal mászott ki ma reggel egy második emeleti lakás erkélyére egy férfi, azonban a kollégák hathatós közreműködésének és jó kommunikációs helyzetmegoldásának köszönhetően sikerült erről lebeszélni, így nem következett be a tragédia – tájékoztatott Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Hozzátette: jelenleg a mentők vizsgálják az illetőt. 

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123 (Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes); Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503 (Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes); Kék vonal, gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat 116-111 (Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában