Bűncselekmény

2023.08.04. 13:53

Balhé Szécsényben: lopáson kaptak egy bandát a helyi üzletben

Munkatársunk épp Szécsényben járt, amikor több rendőrautóra lett figyelmes. A szemtanúk szerint egy bandát lopáson értek az egyik városi üzletben, ebből kerekedett balhé.

Nool.hu

Rendőrök siettek a helyszínre

Forrás: Nool

Az esetre sokan felfigyeltek, így a bolt környékén és az utca túloldaláról is többen végig nézték a nem mindennapi jeleneteket. A városban szerzett információink alapján egy Rákóczi úton lévő üzletben több személy lopást kísérelt meg pénteken 13 óra körül. A helyiek elmondása alapján a tulajdonos azonban rajtakapta a tetteseket, ezért kidobta őket a boltból. A járókelők azt is elárulták kollégánknak, hogy ezután az elkövetők elkezdték rugdosni az üzlet kirakatát, közben hangosan szidalmazták a bolt tulajdonosát is. 

A helyszínre időközben több rendőrautó is kiérkezett. Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, amint válaszolnak, beszámolunk a fejleményekről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában